dilluns, 2 de març del 2009

Salutació

Bé, aquest és l'escrit inaugural del meu blog i realment penso que la política és una eina imprescindible per anar construint el present i el futur (per això el títol).
A tall d'exemple només cal observar els resultats de les eleccions d'ahir al País Basc i el que representa que els partits nacionalistes no hagin obtingut la majoria desprès de 30 anys seguits al poder. El simple fet que altres partits puguin optar a governar i intentar dur a la pràctica les seves idees, obre un ventall de possibilitats molt i molt interessant.
Crec que per a aconseguir que la política sigui realment una eina de futur, ens fan falta quatre coses; il.lusió, imaginació, intel.ligència i tocar de peus a terra i tant els militants dels partits com qualsevol persona interessada en millorar la nostra societat hem de col.laborar en aquesta difícil tasca

2 comentaris:

  1. Bienvenido a la blogosfera Toni!
    Por eso luchamos: hemos de conseguir racionalizar todo tipo de esfuerzos para nuestro objetivo de transformar la sociedad y convertirla en el espacio de convivencia y bienestar en que creemos.
    Adelante!

    Alberto Gállego

    ResponElimina
  2. Gracias por la bienvenida, de eso se trata company

    ResponElimina